• img5.jpg
  • img_1.jpg
  • img_2.jpg
  • img_3.jpg
  • img_4.jpg
  • img_6.jpg
  • img_7.jpg

Volledige controle over productproces met Terminal Manager van IAP

 

Tankstorage Amsterdam heeft een volledig geïntegreerde oplossing geïmplementeerd van terminal controle tot administratieve afhandeling van producten en activiteiten. Deze uitgebreide functionaliteit voor het plannen, afhandelen, opslaan en rapporteren van data zorgt voor kostenreductie en winst in efficiëntie.

Tracking & tracing

Als het gaat om de opslag, import en export van bulkvloeistoffen, is tracking & tracing en administratieve rapportage volgens de eisen van de douane en de klant een complex proces. Het is essentieel om een geschikte planning en registratie te hebben van activiteiten en producten.

Voor de afhandeling van schepen is tijdsregistratie cruciaal om claims voor wachttijd te voorkomen. Bovendien hebben terminals volgens douanevoorschrift te maken met een uitgebreide verantwoordelijkheid en rapportage-eisen voor productbewegingen. De douane eist een electronisch registratiesysteem inclusief traceerbaarheid van de onderliggende informatie.

Terminal manager

Terminal Suite van Industrial Automation Partners (IAP) ondersteunt het terminalpersoneel bij alle administratieve stappen voor productbewegingen en operaties, geïntegreerd in een intelligent en flexibel systeem. Het ondersteunt administratieve activiteiten van ontvangst van de order, order planning, in- en uitladen, tot de financiële afhandeling, douane-aangifte, administratieve voorraadcontrole en -rapportage, leasehouder- en managementrapportage, documentafhandeling en facturering.

Bij logistieke processen biedt Terminal Manager een complete oplossing voor het aankondigen, plannen, afhandelen en opslaan van nominaties zoals het in- en uitladen van schepen, laden van schip naar schp, tankwagen en tankwagon, en blending. Ook ondersteunt het de instructieplanning en -registratie, zoals tankverwarming, mixen, N2 en demi-water levering. De activiteiten, metingen (tankmetingsysteem, flow-meting en weegbrug) en nominatiestatus worden allemaal opgeslagen.

Copyright © 2013 Tankstorage Amsterdam.

Alle rechten voorbehouden.