• img5.jpg
  • img_1.jpg
  • img_2.jpg
  • img_3.jpg
  • img_4.jpg
  • img_6.jpg
  • img_7.jpg

Uitstekende achterlandverbindingen

 

De strategische locatie van de faciliteiten van Tankstorage Amsterdam in het Westelijk havengebied van Amsterdam zorgt voor uitstekende verbindingen met het Europese achterland. Er zijn makkelijke aansluitingen voorhanden voor transport via weg, spoor, water en lucht.

Logistiek centrum

De Haven van Amsterdam is de vijfde haven van Europa, waarmee het een belangrijk internationaal logistiek knooppunt is. De haven heeft een groot aanbod van faciliteiten en bedrijven die gericht zijn op een efficiënte doorvoer en verwerking van lading en goederen.

Als logistiek centrum is de Amsterdamse haven de toegangspoort to vele Europese bestemmingen, waaronder Duitsland, België, Zwitserland, Groot Brittannië, Scandinavië en Centraal Europa. De haven ontvangt Deep Sea-, Short Sea- en binnenvaartschepen en heeft alle faciliteiten om goederen snel over te slaan en af te voeren.

Intermodale verbindingen

Met het wegennet rond de haven heeft u direct toegang tot het Europese wegennetwerk. Continu wordt er geïnvesteerd om deze verbindingen te optimaliseren. Zo zijn de afgelopen jaren grote delen van de ringweg rond Amsterdam geheel vernieuwd en is de vervoerscapaciteit vergroot. De verdubbeling van het aantal rijbanen in de Coentunnel en aanleg van directe verbindingen naar de luchthaven, zijn de volgende belangrijke projecten.

De Betuwelijn

De nieuwe Betuwelijn verbindt de Noordzeehaven van Amsterdam met het Duitse achterland, en breidt daarmee de achtelandverbindingen van de Amsterdamse haven verder uit. Lading en goederen van en naar Amsterdam worden vervoerd via Utrecht naar de Betuwelijn Link in Geldermalsen. Naast weg- en watertransport wordt vervoer via het spoor steeds populairder.

Amsterdam Luchthaven Schiphol

Met Schiphol op twintig minuten afstand zijn unieke combinaties mogelijk van luchtvracht en zeevracht. Schiphol kent meer dan 240 vliegbestemmingen, en is nummer vier in Europa. Voorbeelden van goederen die zowel zeehaven als luchthaven gebruiken zijn reserve-onderdelen en versproducten.

Copyright © 2013 Tankstorage Amsterdam.

Alle rechten voorbehouden.